IT Support & Beheer

Algemene IT support en beheer

Het in stand houden van de bestaande infrastructuur kunnen we doen op verschillende manieren; periodiek bezoek op locatie, op afstand op fysieke of virtuele servers precies zoals u het wilt hebben.

Deze werkzaamheden worden op maat gemaakt en in een beheerovereenkomst vastgelegd zodat we gedurende de contractperiode duidelijk weten wat we van elkaar mogen en kunnen verwachten.

Onder deze noemer kunnen we ook uw website beheer opnemen, wij zorgen dan voor alle mutaties zodat u zich met uw bedrijf kan bezighouden.

Deeltijds on-site beheer

Bent u op zoek naar een IT beheerder, maar is in dienst nemen te duur of u heeft gewoon niet voldoende behoefte om een voltijdse IT beheerder aan te nemen, geen enkel probleem, via p-Square Solutions kan u er voor kiezen om iemand vanaf één dag per maand op locatie te hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om de frequentie te verhogen of te verlagen. Flexibiliteit en kostenbeheer daar draait het rond.

Beheer op afstand

Vele werkzaamheden zijn eenvoudig via de nieuwe technologieën van op afstand te doen. p-Square Solutions biedt u als klant de mogelijkheid voor beheer op afstand, u bent direct geholpen en kan zo'n overeenkomst reeds vanaf een aantal uur in de maand afsluiten, wenst u ook pro-actief te werk te gaan kijk dan zeker eens naar onze monitoring oplossingen.

Interesse of vragen ? Contacteer ons via onderstaande gegevens, via ons formulier of op info@p-square.be