Hieronder vindt u een overzicht van een deel van onze oplossing, u vindt meer info op de specieke pagina's en subpagina's.
U kan u natuurlijk altijd contacteren of mailen op info@p-square.be voor verdere informatie

Cloud Computing


Cloud computing is snel inzetbaar en extreem schaalbaar. Het is een interessante manier om bepaalde IT middelen te gaan voorzien en op die manier de kosten onder controle te houden met behoud van flexibiliteit en uitbreiding van functionaliteit.

meer ...

Redundante Datalijnen

Het Internet wordt steeds belangrijker ook voor uw bedrijf, een dag of een uur zonder connectiviteit is vaak een zwaar probleem en een domper op uw manier van zaken doen. Bij de meeste ICT bedrijven zijn oplossingen beschikbaar

meer ...

Monitoring - Proactief Beheer


p-Square Solutions pakt computersupport anders aan. In plaats van achteraf op problemen te reageren, gebruiken we geavanceerde geautomatiseerde systemen om uw systemen elke 5 of 15 minuten proactief te controleren. Wij smoren problemen in de kiem vóór dat – niet na dat – ze uw bedrijf ontwrichten.

VOIP

Dit is een technologie waar men het anloge telefoonverkeer omzet naar IP (Internet Protocol) . Dit houdt in dat u dus niet langer een telefoonaansluiting nodig hebt maar enkel een internetlijn.  Het internet wordt aldus ingeschakeld om spraak te transporteren, het voordeel.